Brynäs IF

726334 inlägg · 7959 ämnen

Inlägg #2753398

Sv: A propósito de nada
Huge: Jag lägger en till kommentar kring besserwisser som fått alldeles för stor plats här inne. Det blir ju inte bättre av att nya personer, likt du Huge, ska börja dra upp det igen när vi övriga som startade diskussionen slutat.

Det började med att Peja sa att någon borde kommentera att Fredrik Söderström ofta påtalat i podden att nordamerikanska spelare minsann inte kan spela långt ner i laget. Dom måste vara stjärnor och lysa starkast, annars fuckas lagharmonin upp. Uppenbarligen totalt fel när du tittar på spelare som Scott och Vesel som t.o.m. varit stjärnor.

Så där har uppenbarligen Söderström totalt fel. Anledningen till att jag tycker att han är en besserwisser är att han ofta inleder sina meningar med: ”Så här är det…”. Som att hans åsikter skulle vara någon form av absolut sanning… Det är drygt om något. Jag har inte sagt ett skit om hans hockeykunnande..

Kan du/vi släppa det här nu?…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jugge:

Har stört mig lite på den där "tagningen" från herr Söderström, i synnerhet när han återkommer till det varje säsong.

Tror det säger mer om vilka karaktärer han har förfogat över än att det skulle vara representativt för nordamerikanska spelare.
Kommentera