Brynäs IF

726304 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2755876

Sv: A propósito de nada
Farsang: Precis!
Tror alla tränare dessutom fattar att om dom gör det bra så vill man ju ha kvar dom. Så finns ingen anledning från Gällas håll att stressa fram det. Det skulle då snarare tyda på att man har dåligt självförtroende.
Absolut kan jag se det från en sportchefs håll att man vill säkra sin tränare. Samtidigt tror jag det finns en tillit till varandra och en bra och positiv känsla inom hela organisationen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JawKee: Varför vore det att stressa att förlänga nu? Gällstedt är ju inte helt ny i klubben, eller hur? Och varför var det rätt att förlänga Alcéns kontrakt med flera år redan nu, men vänta på Gällstedt? Är det inte troligt att Gällstedt är mer intressant för andra klubbar än att Alcén är det? Det måste väl finnas en gräns även för dig när Gällstedts ska bli erbjuden kontrakt? Eller menar du att Brynäs ska vänta tills säsongen är över och förvänta sig att han fortfarande är tillgänglig?

Är lite överraskad över att du verkar ta Gällstedt för given, så mycket som han har flyttat runt i sina karriärer och så många uppenbart sämre tränare som får chansen i andra SHL-klubbar.
Kommentera