Brynäs IF

726304 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2755883

Sv: A propósito de nada
JawKee: Varför vore det att stressa att förlänga nu? Gällstedt är ju inte helt ny i klubben, eller hur? Och varför var det rätt att förlänga Alcéns kontrakt med flera år redan nu, men vänta på Gällstedt? Är det inte troligt att Gällstedt är mer intressant för andra klubbar än att Alcén är det? Det måste väl finnas en gräns även för dig när Gällstedts ska bli erbjuden kontrakt? Eller menar du att Brynäs ska vänta tills säsongen är över och förvänta sig att han fortfarande är tillgänglig?

Är lite överraskad över att du verkar ta Gällstedt för given, så mycket som han har flyttat runt i sina karriärer och så många uppenbart sämre tränare som får chansen i andra SHL-klubbar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: För att det endast har gått en femtedel på säsongen hans första säsong i SHL. Litar han på sin förmåga så har jag svårt att se varför han har bråttom med ett kontrakt. I Alcéns fall så har ju en sportchef i detta läget gjort sitt jobb för säsongen eller iallafall en stor del av det, så ser inte det som något konstigt. Nej jag tror inte att Gällstedt är de som står i högst kurs för andra klubbar när han bara har coachat en femtedel av en säsong i SHL. Tar inte någon alls förgivet. Gälla är en storfavorit för mig, men han har fortfarande lite till att bevisa. Men hittills, toppbetyg.
Kommentera