Brynäs IF

726248 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2757821

Sv: Brynäs - HV71 2024-10-24
Jag har varit en stor kritiker till Indrasis och igår var han rätt usel men så dålig tycker jag inte han varit annars. Tycker han, om man då bortser från gårdagen, blivit bättre och bättre och verkar förstå mer och mer vad som krävs i SHL och poängskörden är ju klart godkänd. Hittar vi något på marknaden som solklart är en uppgradering på honom och det är möjligt att genomföra, okej då men så som marknaden brukar vara mitt under säsongen tror jag absolut inte det är så himla enkelt att hitta.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - HV71 2024-10-24
Silfverkroken: Klokt. Sen är ju Indrasis precis som oss andra, en människa som kan ha en sämre period. Tycker inte vi ska döma ut han ännu, han blev utdömd flera gånger i början förra säsongen också och till syven och sist stod han som intern poängkung och allsvenskans näst-bäste poängkung.
Låst ämne

Sv: Brynäs - HV71 2024-10-24
Silfverkroken: Jag känner mig lika kluven till Kopacka, men antar att det måste finnas utrymme för artister. I grunden tycker jag spelare måste bidra med mer än bara "skjuta på mål". Nu råkade det gå vägen igår på en målvaktstavla, men jag vill hellre se att han passar i PP istället för att bara slänga iväg ett gäng ganska kassa skott. Gillar inte heller att han fiskar, är stillastående i egen zon för att kunna sticka.
Låst ämne