Brynäs IF

726248 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2757875

Sv: Brynäs - HV71 2024-10-24
Det märks att förväntningarna har växt efter den här starten, särskilt i det här forumet. Tycker dock det är värt att påminna om att det här laget är långt ifrån komplett i jämförelse med nuvarande topplag. Forwardssidan saknar några kvalitativa forwards, där det är uppenbart att Miks inte är tillräckligt bra för en topp-sex roll, och Schroeder är inte tillräckligt bra för att driva en andrakedja. Bredden är också alldeles för svag, och vi är väldigt känsliga för skador. Så man bör nog sansa sig, förlusterna kommer komma, och då kan man inte helt bryta ihop.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - HV71 2024-10-24
Lemp: Jag håller med dig, dock inte om allt. Fortsätter Indrasis som han har gjort så landar han på 30p. Det är inte alls dåligt. Pratar du bara om hans defensiva egenskaper så ja, absolut. Man har råd med en sån spelare i laget. Tycker absolut inte att Indrasis är så dålig som många verkar vilja måla upp honom som.
Schroeder har bra underliggande siffror och han har kommit igång mer senaste matcherna, jag tror det kommer mer produktion. Dock, så kan det fortfarande vara så att någon annan i laget hade kunnat driva andrakedjan. Samtidigt så är det tre spelare i den kedjan som kan driva den, inte alltid centern som gör det, i alla kedjor.
Låst ämne