Brynäs IF

726248 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2757878

Sv: Brynäs - HV71 2024-10-24
Lemp: Jag håller med dig, dock inte om allt. Fortsätter Indrasis som han har gjort så landar han på 30p. Det är inte alls dåligt. Pratar du bara om hans defensiva egenskaper så ja, absolut. Man har råd med en sån spelare i laget. Tycker absolut inte att Indrasis är så dålig som många verkar vilja måla upp honom som.
Schroeder har bra underliggande siffror och han har kommit igång mer senaste matcherna, jag tror det kommer mer produktion. Dock, så kan det fortfarande vara så att någon annan i laget hade kunnat driva andrakedjan. Samtidigt så är det tre spelare i den kedjan som kan driva den, inte alltid centern som gör det, i alla kedjor.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - HV71 2024-10-24
JawKee: Indrasis har givetvis flera styrkor med sitt spel, men är för begränsad för att vara en betydande spelare, och ska man vara i en förstakedja i SHL så måste man vara än mer komplett spelare. Han gör sina poäng, och levererar stundtals några bra aktioner, men är för trög på skridskorna för att faktiskt få utdelningen när han lyckas med något. I min mening är han beroende av sina kedjekamrater.

Tycker det är uppenbart att både förstakedjan och andrakedjan hade mått bra av bättre spelare om man ska kräva mer av dom. Men hela min poäng är att det är denna forwardssida som vi har den här säsongen, och då måste kravnivån vara i linje med det.
Låst ämne

Sv: Brynäs - HV71 2024-10-24
Uppenbart att de som säger att Indrasis har varit bra, bara tittar på poängen. Har man sett matcherna så vet man att han har varit usel. Poängen har varit gratispoäng via bra lagkamrater. Många andra hade fått betydligt mer uträttat i det sällskapet han har.

Men det, och PP, är väl å andra sidan det enda som bekymrar just nu. Vi har det bra.
Låst ämne