Brynäs IF

726302 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2759823

Sv: A propósito de nada
Att en back med 20+ is/match är inne på 0.9 mål bakåt på 6 backar är inga siffror som är spektakulärt dåliga.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Samsung: "Att en back med 20+ is/match är inne på 0.9 mål bakåt på 6 backar är inga siffror som är spektakulärt dåliga."

Nu har dock Kinnvall och Bertilsson inte 20+ i istid i snitt så det argumentet blir ju lite fel här. Båda ligger på strax under 20 (19:48 och 19:31).

Men jag förstår vad du menar och jag säger inte emot på något sätt. Det är inte dåliga siffror om man bara tittar på dem så. Men om man jämför dem med våra andra backar som istället släpper in väldigt få mål (på mer istid) är det ju intressant att titta på varför. Samt att backarna under (främst Axel jag tänker på) inte heller släpper in lika mycket trots att han har nästan lika mycket istid.

D'Astous: 23:16 (3 bakåt)
Söderström: 23:06 (3 bakåt)
Kinnvall: 19:48 (12 bakåt)
Bertilsson: 19:31 (10 bakåt)
Djoos: 18:02 (0 bakåt)
Axel: 17:50 (5 bakåt)
Lindstein: 14:18 (4 bakåt)

Tittar man på dessa siffror så tycker jag inte man kan säga att det är istiden som påverkar resultatet. Även om deras antalet mål bakåt är bra ändå (det säger jag som sagt inget om) så sticker det ut en hel del i Brynäs.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Det bevisar också hur förbannat bra de övriga backarna är. Att Bertil och Kindvall är det svagaste backparet tycker jag är uppenbart, och siffrorna visar också på det. Nu är det serielunkt. Men jag är ändå lite förvånad över hur mycket speltid de får, just av den anledningen.

Jag hoppas, när lindstein är tillbaka att Kindvalls speltid går ner i tid.

edit: jag tror också att det faktum att övriga backpar är så bra på att inte bli fast med pucken i egen zon är avgörande. Det hade varit intressant att se zontider för repspektive spelare :)
Kommentera