Brynäs IF

726302 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2759870

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: "Vi skjuter mest skott på mål per match (efter Frölunda tror jag) och vi släpper minst skott emot. Vi släpper in minst mål i serien och vi har seriens bästa boxplay."

Några få rättningar/förtydliganden här:
Vi skjuter flest skott i ligan tillsammans med SAIK (de har 1 match mer spelad så vi har fler så länge vi inte skjuter 0 nästa match) på 593 skott. Sen är det Leksand på 582, LHC på 530 och sen Frölunda på 524. Skott på mål ligger vi dock tvåa i på 363 efter SAIK med sina 399 (åter igen, en match mer spelad där). Trea är Leksand på 361. HV sämst på 265.

Vi släpper till näst minst skott emot efter FBK. 457 mot FBKs 440. Växjö tredje bäst på 459. Sämst är Örebro på 558.

I kombinationen av båda är vi dock bäst. 56% av alla skottförsök i matchen är framåt för oss. Tvåa är FBK på 54%. Sämst är HV på 43% och näst sämst är Örebro på 46%

Vi släpper absolut in minst antal mål! Delat med Örebro dock (25 var). Vi har dock släppt in färre i 5-5 (17 mot 19) än Örebro men fler i BP (4 mot 2).

"vi har seriens bästa boxplay."
Det har vi faktiskt inte längre. Örebro har gått om oss i antalet insläppta mål (lägre är bättre) då de bara släppt in 3 (29 tillfällen) medan vi släppt in 4 (25 tillfällen). De har 89.66% medan vi ligger på 84%.

Vi ska så klart inte säga att vi har dåliga siffror för det. Våra siffror är extremt imponerande (utom PP som vi alla vet). Kan vi hålla oss i toppen i all (positiv) statistik även om vi inte ligger etta överallt så kommer vi fortsatt hålla oss i toppen även om vi har någon dipp här och där (det händer alla lag).

Vill åter igen lyfta fram Hockeysiffror gällande matchen i går:
hockeysiffror.se/games
Visar åter igen på hur vi (enligt statistiken) dominerade denna match också. Bara en spelare inne på fler skott bakåt än framåt (L.Lindblom, 7 framåt mot 8 bakåt så typ ingen skillnad alls) är ruskigt imponerande.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Det är skillnad att matchas 100 min mot spelare som tomasek, nygård, dahlen, lander, karlkvist osv osv ...

Dastous tex har inte vart inne på så mycket bakåt.
Igår hade han stora problem med Pettersson oco i defensiven.

Matchas man mycket mot motståndarnas 3-4 kedjor som har tex boyce , o Pettersson etc.. Ja då blir man ju automatiskt inte inne på mycket mål bakåt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gavve:

Sjukt imponerad av eran start

Bara att lyfta på hatten

Trodde nog inte många Brynäsare förväntade sig detta heller, jag trodde absolut inte ni skulla vara såhär bra

Serien är lång men det ser sjukt bra ut

Vi har också kommit igång

Lycka till

//
Mattias
Kommentera