Brynäs IF

726302 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #2759871

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: ”Dessutom är både J20-laget samt J18-laget sprängfyllda med talanger och går som tåget i sina serie.”

Det här tycker jag är intressant. Jag har tidigare varit kritisk mot både Schroeder och Indrasis. Schroeder tycker jag har spelat upp sig, där kanske det handlar mycket om självförtroende och han behövde tid för att växa in i spelet och laget. Indrasis däremot har fortfarande svårt att få till det och det är ganska tydligt att han har problem med tempot i SHL.

Jag tror inte att man kommer att göra sig av med Indrasis under pågående säsong men jag tror att vi skulle få ut ännu mer av Silfverberg om han hade en lekkamrat som är både snabbare på skridskorna och starkare på pucken bredvid sig.

Jag inser att det är ett lyxproblem för tillfället och leder man serien så är det svårt att definiera det som ett problem. F.ö. så finns det nog inte så mycket att hämta på den öppna marknaden ändå och jag tycker heller inte att vi ska gå den vägen nu då det kan vara mer riskabelt att plocka in folk utifrån med den harmoni som är i laget just nu.

Då till min fråga. Det bästa måste ju ändå vara om vi kan slussa in nya talanger från dom egna leden. Här är jag helt okunnig men det finns säkert fler här som har bättre insyn. Vad jag har förstått så kanske dom största talangerna finns i J18 men ser ni att det finns någon/några från J-lagen (förutom Lejon) som kan vara aktuell att få chansen i A-laget redan i år?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jonjo:

Leo Sundqvist har ju fullständigt exploderat i sitt målskytte nu. Har väl typ 6 mål på senaste 3-4 matcherna. Han har redan 4 mål den här helgen.

Svrcek är en annan. Han är också en supertalang.


Sen finns ju Hillström, tvillingarna Östberg.

Sen går det ju inte att blunda för Lejon. Han behöver få sina chanser.
Kommentera