Brynäs IF

724869 inlägg · 7958 ämnen

Inlägg #305688

Sv: Brynäs IF-Timrå IK
Lilljanne: Inte i närheten av förra året. Även om det hittills har varit väldigt ojämnt så finns det ändå betydligt mer kapacitet i laget än vad vi sett hittills.
Ifjol hade vi förlorat en sån här match med betydligt större siffror. 0-3 idag speglar inte alls matchbilden. Det var betydligt jämnare än vad siffrorna visar. 0-1 på en styrning där Mathiasson i riktigt visste vad han gjorde, 0-2 slår Björcken in då han försöker slå undan klubban för Carlsson, bara det att han samtidigt tar med sig pucken i mål.
0-3 i öppen kasse.
Det verkade på mig som att GP och laget i första hand ville spela organiserat igen i försvaret och att man samtidigt blir lite stressade när man får lägen framåt. Jag är inte ett dugg orolig ännu i alla fall.
Soling kommer så sakteliga och som Janne L sade under pausen idag: Han kommer att bli en stor tillgång vad det lider. 1 års bortavaro kan man inte bara sudda ut, det tar tid att komma in i rätta gängorna igen.
Samtidigt vet vi ju att serien är mkt jämnare iår än förut. Det kommer att svänga för alla lag, det fick ju inte minst Leksand erfara idag.
Kommentera