Café

49272 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #1151048

Sv: Allmän skriv vad du vill tråd.
mattias - 74: Tja, vad ska man säga?
Pajasen Åkesson står ju där som vanligt med byxorna nere och försöka slingra sig med diverse korkade bortförklaringar.
Uppståndelsen över att man filmat med dold kamera förstår jag inte alls.
Inte värre än när man smygfilmade i valstugorna för ett par år sen.
SD är en samling jätteidioter som gnäller över att invandrarna lever på bidrag.
Samtidigt har man själva som enda mål att skaffa tillräckligt många röster för att vara berättigade till bidrag (partistöd).
Partiets elit består av ett gäng smarta men obehagliga individer, som via populistisk retorik lyckas få med sig mestadels arbetslösa, lågutbildade och allmänt inskränkta människor.
Likheten med Tyskland på 30-talet är slående, inte minste med tanke på den lågkonjunktur som nu bara befinner sig i sin linda.
Hua....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allmän skriv vad du vill tråd.
Huge: Sverigedemokraterna låter mest som bittra sossar efter ett par stadiga fredagsgroggar av det hemkörda. Dock kan de trots allt fylla en funktion om det innebär att den havererade invardrarpolitiken slutligen kommer att lyftas upp till den offentliga debatten. Men risken finns väl att det bara blir folkpartiet, i vanlig ordning, som törs ta en diskussion om det tabubelagda ämnet, medan de andra partierna kommer övertrumfa varandra i politiskt korrekta floskler. Vi bor ju trots allt i ett land med mellanmjölk och chokladbollar...

Själv anser jag det vara obegripligt att man väljer att lägga en röst på dessa jönsar.
Kommentera

Sv: Allmän skriv vad du vill tråd.
Huge:

Är det inte förvånansvärt att så många tycks ha gått över till SD eftersom de snart är inne i riksdagen ? Dessutom lever väl " en del " invandrare på Bidrag så dom är väl inte helt ute och cyklar?
Kommentera