Café

49272 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #1172006

Sv: Dagens filmtips

73Sjöbba: Jag som aldrig läst en bok sedan födseln förutom Snorre Sturlasson (60 sidor, 48 bildsidor och helt sjuk handling) har fastnat ruskigt vid Stieg Larsson. Fick ett gäng böcker av frun och har sedan jag fått dem lehat trollbunden i sängen på kvällen och läst. Bara läst.

Nu släpps filmatiseringen "män som hatar kvinnor", en fantastisk berättelse som är värd att se. Många var dem som såg filmen på bio men det är ett tips.

Media Markt annonserar t.o.m. denna film för 79:- idag. Bara det är värt ett besök till den tysssscccckkkka jätten.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Dagens filmtips
250kg kärlek: Uppföljaren till "Män som hatar..." - "Flickan som lekte med elden" - är den i särklass bästa bok jag läst. Då ska man veta att jag inte läser nämnvärt mycket böcker, jag är väl typ periodare eller nåt i den stilen.

Första boken försökte jag höra på ljudbok, men jag kom aldrig riktigt in i handlingen förrän filmen gick upp på biodukarna i vintras. Nu har jag då läst tvåan, sedan har jag kommit drygt halvvägs in i del 3 som jag även den hör på ljudbok. Dessa delar går ju, till skillnad mot de två första, helt in i varandra då trean fortsätter direkt där tvåan slutar. Sanslöst spännande slut i "Flickan som.." följs upp meen lite mindre dramatisk fortsättning. Men den är ändå väldigt spännande, fast såhär långt har den inte riktigt nått höjderna från del 2.

Kommentera

Sv: Dagens filmtips
250kg kärlek: Den klämmer jag lite på. Kanske det kan bli den till att börja med.
Kommentera