Café

49272 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #1261733

Sv: Allmän skriv vad du vill tråd.
willysson: Har för mig att jag läst någonstans att golden retrievers var den ras som bet flest för något år sedan. Men då lär den rasen ändå vara en av dem det finns mest av i Sverige.

Sen kan faktiskt en hund som ser snäll ut råka ut för väldigt många som springer fram till den för att klappa och får den trängd.

En polare hade en pitbull som var galen i att kela och inte gjorde något ont. Men det handlar om uppfostran även om vissa hundar har kortare stubin än andra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allmän skriv vad du vill tråd.
MorganaLefaey: Pitbullar är framavlade för att INTE attakera människor i grunden utan för att ha dom i tjur och hundfighter.

Det är nog just för att det är så många som har Golden som gör att det är många bett.

Jag har ingen pitbull själv nu, men jag har omplacerat 7 stycken som har haft det svårt och INGEN har varit knepig.
Kommentera

Sv: Allmän skriv vad du vill tråd.
MorganaLefaey:

Jag brukar vara ute och gå med min kungskobra. Det är världens kramgoaste och keliga orm och den skulle aldrig i livet få för sig att bita någon. (Värre då med de där små ettriga majsormarna eller andra ormar som snokar omkring.) Och skulle den göra det så är det ägaren som det är fel på inte ormen. Dåliga ormägare är det värsta jag vet, men de försöker bara att slingra sig om man talar om det för dem. Jag måste säga att jag blivit riktigt ormbiten.
Kommentera