Café

49281 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #1298023

Sv: Musik.
Har just läst Slash "Det kan verka överdrivet men det betyder inte att det inte har hänt"-memoaren... Här hälsar en dyngfull/stenhög Slash på hos ZZ Top. För att ha förbrukat så mycket heroin som Slash sopat i sig enligt boken så är han faan så krallig. Man undrar hur han kommer vara hos Skavlan när han kommer dit nästa fredag??? Det kan bli kultur... Läs Slash-boken, det är faan utbildning det.......;-)

www.youtube.com/watch?v=RNuAdB5oVrU&feature=related

Rock on...

Och som den rocker jag är så läser jag snart Nikki Sixx "Heroine diaries"... Men först "Peter Rätz", snuten som levde undercover hos Brödraskapet och Bandidos, HA m.fl i nio år...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Musik.
Friman SR:

Man märker ju även i Slashs bok vilket jävla rövhål AXL är. Jag har själv läst Heroin Diaries också och det är ett under att Sixx lever över huvud taget. Just nu läser jag Jenna Jamesons självbiografi " att älska som en porrstjärna " Ingenting med musik och göra men ändå liksom :)
Kommentera

Sv: Musik.

Friman SR:

Peter Rätz var aldrig polis , det blev ju hans stora problem efter Gubbjan Stigsson avslöjade honom .

Träffade Peter redan då han jobbade som bartender på Lilla Maria på söder , sen när han flyttade upp (tillbaka) till Falun så träffades vi många gånger på MC reladerade fester .

Och jag (vi) hade aldrig en susning om att han läckte till snuten , han hade kunnat ställa till ett stort problem för både Ratz MC och Bulldogs MC i Borlänge , men gjorde aldrig det , dom var väl ute efter STÖRRE bovar än oss :0)

Kommentera