Café

49281 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #1318388

Sv: Julian Assange, det räcker så.

Ni som är övertygade om Assanges skuld i våldtäktsfrågan tycker jag ska läsa vad som finns på följande länk, och sedan - om ni fortfarande är övertygade - förklara vad begreppet 'våldtäkt' innebär för er.

Häri finner ni nu borttagna twitterinlägg från Kvinna#1, vilket visar hur hon tyckte och tänkte under kvällen för huvudincidenten, och även efteråt.

Jag skulle vilja beskriva det som DU köper en bil av MIG. Vi är överens om priset 50.000, och du betalar och kör lycklig iväg. Allt går jättebra fram till två veckor senare, när polisen knackar på och meddelar att du är anhållen för bedrägeri. JAG har nämligen kommit på att jag vill ha 75.000 för bilen, och vill nu få ut mellanskillnaden.
Via rättsväsendet.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Julian Assange, det räcker så.
Metal Guru:

Jag skulle nog göra den här liknelsen:
Du är expert på kinesiska vaser. Du kommer till ett stånd där det finns massvis med billiga vaser och köper en vas i tron att just den är äkta, jättevärdefull och att du gjort ett superkap. Du skryter sedan för hela konstvärlden om ditt köp. Så en dag kommer det fram att din vas inte var värdefullare än någon annan som såldes. Även denna var en nygjord massproducerad vas som alla andra i ståndet. För att rädda ditt rykte stämmer du försäljaren, inte på det du betalat för vasen utan på miljontals kronor för att denne förstört ditt rykte som konstexpert.

Anna verkar förresten vara av den gamla kristna skolan som fokuserar mer på GT än NT. Hämnd är roligare än att vända andra kinden till.

Redigerad kommentar

Kommentera