Café

49272 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #1366986

Sv: Allmän skriv vad du vill tråd.
Nu skall jag bli allvarlig och personlig för en stund. När jag ser sådant här blir jag påmind om hur jag själv hade det i mellanstadiet och fram till mitten av 8:an innan det slutade. Jag sökte mig till dom tuffa killarna på skolan sedan upphörde mobbningen. Det var allt ifrån att jag hade tglasögon till att jag blev tvingad att sno godis i affärer om jag ville slippa stryk. Att jag hade tandställning i mellastadiet gjorde inte saken bättre precis. Jag hyllar den här killen och det var bara synd att han inte bröt ryggen på honom.

Fy fan som jag hatar mobbare. När jag tänker tillbaks var det kanske tur att jag sökte mig till mina tuffa vänner annars kanske inte jag hade suttit och skivit här öht. Fanns flera tillfällen som jag funderade om det vart värt att leva. Dåliga betyg, skolkade mådde allmänt dåligt men döljde det ganska ok ändå tycker jag ! På jobbet med barn och ungdomar i Uppsala möter jag sådant här ganska ofta och jag blir lika förbannad vare gång jag ser sådant här eller får höra talas om det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allmän skriv vad du vill tråd.
mattias - 74: Mobbare är inte heller i mina ögon värda någon som helst sympati när sånt här händer. Tvärtom mår man riktigt gott när den här killen ger igen!
Kommentera