Café

49272 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #1392915

Sv: Allmän skriv vad du vill tråd.
ÖstrandsNisse: Vi var med familjen till Thailand i mars månad. Det var första gången för oss(jag, Jenny och Henrik som hann fylla 2 på plats). Vi reste runt på västra sidan och avslutade med ett besök i Kuala Lumpur, Malysia. Ao-Nang Krabi, Kamala, Khao Lak, Ko Kho Kao, Nai Yang och sen vidare med flyg.

Jag håller dagarna i Khao Lak som kanske de bästa på hela resan, men Kamala kommer lika klar tvåa. Jag hade ju hört mängder av bra saker med befolkningen om hur barnvänliga de var o.s.v, men jag hade hade aldrig kunnat föreställa mig hur makalöst det egentligen var. Helt otroligt med tanke på allt de genomlidit. Det fanns inte spår av tsunamin överallt, men de fanns där bara man tog tid på sig.

När var ni där? Vi kommer absolut att åka tillbaka någon gång. När Henrik blivit lite äldre kanske.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allmän skriv vad du vill tråd.
Dream Team: Vi åker den 13e gången i ordningen nu. 8 gånger till Phuket (6 ggr till Kata, 2 ggr till Karon), 2 svängar till Hua Hin (dit bör man åka rätt sent på året då det är ganska kallt fram till November), 1 gång till Khao Lak, en gång till Krabi och nu till Kamala. Jag är helt klart mest nöjd med Khao Lak (såg du polisbåten någon kilometer upp på land?). Vi hoppade förra året så att året innan var vi i Khao Lak.

Jag har hört att Kamala ska vara okej också. Vi försöker hitta ställen där inte allt blivit så dyrt ännu. Phuket, d.v.s. Kata och Karon har exploderat så och där tycker jag att det blivit dyrt, men det är väldigt fint.

Thailändare är de bästa folkslag jag mött. Otroligt trevlig, och uppoffrande. Har man dessutom barn med sig blir de som tokig (de är ju helt galna i "ljusa" barn).

Jag älskar Thailand och ska bo där halva året när jag blir stor.

:))
Kommentera