Café

49272 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #1469762

Sv: Musik.

MorganaLefaey:
Jag tycker att melodischlagerfestivalen är ett utmärkt exempel på att det är omöjligt att tävla i musik. Allt tyckande om vad som är bättre än annat kan bara vara helt och totalt subjektivt, och sett innifrån ens egen lilla plastbubbla.

Det här är precis samma sak, och att uppröras om att någon vinner en kvart eller en semi över någon annan är helt jämställt med sandlådediskussionen "min pappa är starkare än din pappa".


Däremot kan man ju förundras över att andra människor gör ett annat val än vad man själv [skulle ha]/[har] gjort, men det är en helt annan sak.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Musik.

Metal Guru: Självklart utgår man från vad man själv uppskattar. Och som du säger så kan man inte säga att något val någonsin är rätt eller fel. Om fler tycker på ett vis är det bevisligen i den kretsen helt rätt, även om man själv tycker att det suger.

Just därför det vore så roligt att se vad den här sidan hade fått för resultat i förhållande till de som röstar på rockklassiker. Kan inte säga att jag blivit upprörd över resultatet, men absolut förvånad i väldigt många. Är ju som hockey. Man måste ju få skriva av sig utifrån de intryck man själv har av händelsen.

De hade ju kunnat gå in på den lista som länkades här och direkt gå till final enbart efter vilka som sålt flest skivor. Men det vore ju inte ett så roligt event.

Kommentera