Café

49272 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #1498720

Sv: Storspelarnas ego-tråd :)

Huge:
"Och om du och Blizzard nu är så otroligt måna om att alla inlägg i ett Cafeforum hamnar i rätt tråd, varför uppmanade ni då inte mig, Olle, Dream Team och andra deltagare i debatten, att flytta till en mer lämplig tråd på direkten?

Nu gjorde Blizzard det efter TVÅ dagar"

Jag ahr klagat 3-4 gånger nu utan resultat, första gången jag klagade var 19 timmar efter ditt första inlägg och de tog ju nån timme efter ditt inlägg innan det verkligen drog igen. Så kom fan inte och säg att det var 2dagar! plus att jag avr på krogen i fredags, så jag ska väl förfan inte behöva F5:a HS på mobilen för att jag måste stoppa denna meninglösa debatt i tid

KAN NI VISA RESPEKT NU OCH BYTA TRÅD, NI HAR BLIVIT UPPMANADE SÅ JÄVLA MÅNGA GÅNGER, HELT SJUKT RESPEKTLÖST!

"

SLUTA FÖRSTÖRA MIN SPELTRÅD MED NÅ MENINGSLÖST JÄVLA SNACK OM 0-3 KONTRA 3-0.

Blizzard

Svara | Gilla +7

  Igår kl. 12:02

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Storspelarnas ego-tråd :)
Blizzard: Inte för att jag egentligen bryr mig men var det inte MIN speltråd i timråboken som blev flyttad hit pga. att det inte riktigt passade in där? :)
Kommentera

Sv: Storspelarnas ego-tråd :)
Blizzard: Vet att du klagat men det tog trots allt ett helt dygn med intensivt debatterande i ämnet, innan du klagade första gången.
Tyder som sagt mer på att du bara är sur för att vi tjatat om nåt du tycker är ointressant och inte vill delta i än att du skulle vara seriöst och uppriktigt arg för att vi tjatat i fel tråd.
Jag menar, hur många trådar finns det att hålla reda på i Cafeboken?
3?
Vore väl skillnad om det funnits 133 trådar, då kunde jag mer ha förstått ditt krav på att hålla sig i rätt tråd av praktiska skäl.

När man dessutom vet att det är mer eller mindre kaos i samtliga gästböcker och att knappt en kotte bryr sig ifall det man diskuterar hamnar i rätt eller fel tråd, så blir ju din kritik än mer tunn sas.
Kommentera