Café

49271 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #2057116

Sv: Puffes frizon för god musik
Clay.2: så jävla roligt är det inte, haha.

men älskar musik och ibland blir jag så jävla trött på vad man tycker(bara för att man har en klubbtillhörighet och måste 'hata det laget mm) Objektivitet är aldrig fel, även om jag älskar Modo . Så trött på allt menlöst tjafs mellan klubbar, så lite kul om vi kan hjälpa varann med att hitta ny musik i stället för att bara gnälla på varann. Du har ju gett mej några lyckopiller så skäms inte för att se dej som vän. När Corona dödade idrotten(tillfälligt) blev musiken ändå viktigare
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Puffes frizon för god musik
puffe: Tro aldrig att ord är betydelselösa. Tro aldrig att ord bara är ord. Ord är så mycket mer. Ord talar om vem du är, vem du vill vara och när du beskriver andra med ord berättar du också vem du själv vill vara.
Detta läste jag för ett tag sedan och det fick en att fundera ett tag , en del skriver för att förnedra , det skall misstolkas, analyseras i molekyler, man får ibland sådana svar att man blir förbannad och då är man där själv , man måste försvara sig på något sätt och förklara hur man tänkte ..förklara hur man tänkte ? ä det inte konstigt att man måste göra det .
Det finns återkommande personer som har fått agg till en , för vad än man skriver är idiotiskt och man har inget på sidan att göra ..frågan blir har dem det alls .
Jag är ingen super människa ..men jag vill inte ha konflikter å krig , jag vill ha fred på jorden ..kan man skriva så ..ja sån är jag .
Ibland kan man läsa på våra sidor och undra vad dom skriver om .
Det var det .. nu skall jag ut och motionera .
Kommentera