Café

49271 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #2057124

Sv: Puffes frizon för god musik
puffe: Tro aldrig att ord är betydelselösa. Tro aldrig att ord bara är ord. Ord är så mycket mer. Ord talar om vem du är, vem du vill vara och när du beskriver andra med ord berättar du också vem du själv vill vara.
Detta läste jag för ett tag sedan och det fick en att fundera ett tag , en del skriver för att förnedra , det skall misstolkas, analyseras i molekyler, man får ibland sådana svar att man blir förbannad och då är man där själv , man måste försvara sig på något sätt och förklara hur man tänkte ..förklara hur man tänkte ? ä det inte konstigt att man måste göra det .
Det finns återkommande personer som har fått agg till en , för vad än man skriver är idiotiskt och man har inget på sidan att göra ..frågan blir har dem det alls .
Jag är ingen super människa ..men jag vill inte ha konflikter å krig , jag vill ha fred på jorden ..kan man skriva så ..ja sån är jag .
Ibland kan man läsa på våra sidor och undra vad dom skriver om .
Det var det .. nu skall jag ut och motionera .
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Puffes frizon för god musik
Clay.2: Väldigt tänkvärt. Ord är vassa vapen och när dom börjar tryta kommer det personangrepp, man blir beskylld för åsikter man inte har mm. Så sitter helst här under korkeken och luktar på blommor.

Fast ibland är man tvungen att kliva in i den riktiga världen och argumentera när nån skriver för jäkla dumt. argumentation är ju lite skoj så länge man själv kan uppföra sej hyfsat.

God id'e , nu ska jag ut o vandra i skogen en stund
Kommentera