Café

48445 inlägg · 1042 ämnen

Inlägg #2705830

Sv: Zon för politiska diskussioner
Bad_Brett: Inte förvånad att du 'glömmer' nämna en sak. MPF ser ingen problematik med själva avslöjandet.

För övrigt är jag absolut ingen fan av TV4(tvärtom) , men att ha troll på lönelistan är inte värdigt ett parti som vill leda Sverige.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Zon för politiska diskussioner
puffe: Haha, vilket avslöjande? Det är lite som om jag wallraffar ICA och "avslöjar" är de ägnar sig åt barnarbete och klipper ihop det med intervjuer med Socialstyrelsen där de pratar om hur barnarbete är ett växande problem.

Sedan anmäler Socialstyrelsen mig till Granskningsnämnden efter som intervjun var tagen ur sitt sammanhäng. De konstaterar även att det inte är förbjudet med PRAO i Sverige, vilket var det ICA hade ägnat sig åt.

Så vad är det för avslöjande jag har gjort?

Hela poängen med Kalla Faktas inslag var att Sverigedemokraterna använder partistödet för att finansiera påverkansoperationer. MFB har konstaterat att denna typ av konton aldrig klassas som påverkansoperationer. Utöver detta har det visat sig att flera av dessa konton inte alls var kopplade till SD.

Så "avslöjandet" - resultatet av ett års tämligen oetiskt - och delvis skattefinansierat - wallraffande, är att en praktikant hos SD har använt ett privat konto för att posta diverse dumheter.

Nya Watergate eller?

Visste såklart redan innan att vänstern alltid kör "double down" på sådana här saker istället för att erkänna vilket otroligt pinsamt försök detta var av sosseriet att försöka påverka EU-valet. Men Israel fick 12 poäng av svenska folket efter Gretas terrorvurmande så det finns hopp. :-)
Kommentera