Café

49238 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #2708808

Sv: Zon för politiska diskussioner
Pinaceae: Om 50 år kommer man se tillbaka på Trump som 2000-talets Martin Luther King Jr. Dagar livet känns meningslöst, sätter jag alltid på ett tal med Donald Trump för att få tillbaka motivationen. Han är verkligen en fantastisk människa, även om många inte tycks begripa det. Men att fortsätta kämpa för det som är rätt, trots att han riskerar att bli lynchad eller satt i fängelse av korrupta demokrater, är otroligt inspirerande.

Lite som när Peter Forsberg genomgick 25 operationer bara för att kunna få sluta på sina egna villkor, trots att han hade kunnat slippa all sveda och värk och levt gott för sina pengar.

Jag tror det är just detta som gör att många provoceras av personer som Trump, Musk och Thatcher; De sover 4 timmar per natt och uträttar mer på en dag än vad vi "vanliga" människor gör på ett år. När vi "vanliga" blir oroliga att få ett samtal från HR ifall vi ifrågasätter företagets värdegrund, är dessa människor villiga att riskera precis allt för att göra det som är rätt. Deras blotta uppsyn påminner oss om hur fruktansvärt misslyckade vi är i jämförelse. För många tycks det enda sättet att hantera detta vara att intala sig själv att det rör sig om ondskefulla psykopater, som enbart skaffat sig framgång på grund av lögner och manipulation.

Trump är fantastisk.
Kommentera