Café

49233 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #2714842

Sv: Zon för politiska diskussioner
Pinaceae: Det finns onekligen ett visst hyckleri. Precis som George var inne på tidigare, hur tror ni USA skulle reagera ifall Kim Jong-Un började anlägga flygbaser och kärnvapensilos i Mexiko samtidigt som sympatisörer med Nordkorea började utföra terrorattentat mot amerikanska medborgare i Mexiko?

Medierapporteringen har varit under all kritik, då hela konflikten har reducerats till gott mot ont, demokrati mot fascism etc. Sällan pratas det om att Ukraina är ett av Europas mest korrupta länder eller att kriget på mot Ryssland i realiteten har pågått i ett decennium, med mängder av terrorattentat från båda sidor.

Det är även etiskt och moraliskt problematiskt att västvärlden fortsätter pumpa in pengar och vapen till ett krig som alla vet att Ukraina aldrig kommer vinna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Zon för politiska diskussioner
Bad_Brett:
Fö är sista stycket lätt att skriva när man inte är det ockuperade landet själv. Du blev säkert chockad över att Ukraina inte förlorade på en vecka.
Kommentera

Sv: Zon för politiska diskussioner
Bad_Brett:
Ja visst gjorde Putin rätt som anföll?
Kommentera

Sv: Zon för politiska diskussioner
Bad_Brett: De där är den vanliga proryska dyngan man brukar hör från rysstroll och desinformatörer varför skulle Ukrainska problem med korruption ge Ryssland rätt att invadera landet för övrigt är korruptionen i Ryssland mycket värre något som inte brukar nämnas.Att man ska behöva läsa sådan här dynga från dig är fan bedrövligt!
Kommentera