Café

49238 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #2715082

Sv: Zon för politiska diskussioner
J F K: Nej, till skillnad från dig så anser jag att gängkriminella bör utvisas eller låsas in på vatten och bröd i resten av livet. 0 kr ska läggas på rehabilitetering, oavsett ålder.

Men ja, är man så korkad att man frivilligt rör sig i invandrartäta områden så ligger inte en nominering till Darwin Awards långt bort.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Zon för politiska diskussioner
Bad_Brett: Fast det är ju skillnaden pä mig och dig. Jag vill att man ska använda fakta och forskning istället för att använda reptilhjärnan.

USA har anammat exakt den typen av straff. De har mer än fyra gånger mer våldsbrott per capita. De har en återfallsfrekvens på 60%i brott som är överlägset högst i västvärlden och man har mest folk I fängelse I hela världen sett till per invånare.

Att sedan den största gruppen som begår brott är födda i Sverige och inte kan utvisas är en annan sak.

Fortsätter idiotin att höja straffen samtidigt som man som nuvarande ledning slaktar pengarna till förebyggande verksamhet (96% av kommunerna minskar anslagen till skolan) så kommer brottsligheten öka och tydligen står det rätt många och inte fattar någonting, även om det är exakt vad all forskning kring kriminalitet visar.

Samtidigt så ökar kostnaderna för fängelser exceptionellt mycket.
Kommentera