Café

49238 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #2715108

Sv: Zon för politiska diskussioner
Bad_Brett: befolkningsutbyte?? Låter som Jimmy trams! Tror du verkligen på det? Allt är planerat och snart är det vi som är en utdöende grupp! Löjligt men spännande att en del verkligen köpt skiten!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Zon för politiska diskussioner
Rulltårtan : Det är faktiskt en ren konspirationsteori. Med hjälp av anekdotisk bevisföring kan människor på samma sätt som Hitler bevisa vad som helst gällande befolkningsutbyte.

Det är helt enkelt inte sant.

Dock har vi ett gigantiskt problem framför oss. Vi saknar människor.

I Sveriges historia sedan födslar bokförts på 1700-talet har det aldrig fötts färre barn per reproduktiv kvinna i Sverige. EXTREMT FÅ VILL FÖDA I DET SVERIGE KRISTERSSON MÅLAR UPP. Vilka kvinnor är intresserade av att föda upp barn i Bad Bretts Sverige? Färre än någonsin. Hans generation kommer få ett helvete med vården och äldrevården.
Kommentera

Sv: Zon för politiska diskussioner
Putin kommer aldrig att sluta mörda oliktänkande, dansar man inte efter hans pipa så ligger man pyrt till:

Ryssland har efterlyst Julia Navalnaja och anklagar henne för att vara medlem i en "extremistisk" grupp. Hon svara Ryssland direkt: Oj, ska det inte bli den vanliga proceduren??, skriver hon på X. På X vänder hon sig även till media. När ni skriver om detta, glöm inte det viktigaste: Vladimir Putin är en mördare och krigsbrottsling. Hans plats är i fängelse, och inte i en mysig cell med tv i Haag, utan i Ryssland, i samma fängelse och samma cell på två gånger tre meter där han mördade Aleksej. Ryssland har häktat henne i sin frånvaro.
Kommentera