Café

49238 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #2715142

Sv: Zon för politiska diskussioner
J F K: Olika grupper har extremt olika statistik med hur de har lyckats i Sverige. Det beror givetvis på de grupperna och inte på samhället. Tror däremot man måste jobba på ett annat sätt med vissa grupper, men då måste man ju först förstå och acceptera att det finns stora olikheter mellan olika grupper. Om utgångspunkten är att det bara är samhället det är fel på och att alla som kommer är likadana, så har man redan skapat en omöjlig ingång till bra integration.

Att folk skulle vara mindre angelägna om att skaffa barn på grund av SD låter som en konspirationsteori, och en ganska oseriös sådan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Zon för politiska diskussioner
Peja: Det är såklart inte SDs fel enbart.
Däremot är det extremt tydligt så att varje fertil kvinna aldrig fött färre barn sedan slutet av 1700-talet då mätningen började. Sannolikt har det aldrig någonsin fötts färre barn i Sverige under någon period någonsin än under dagens regering.

Det är också extremt tydligt att kvinnor inte delar samma värderingar som män.

Gällande invandring så tror jag på Danmarks modell där de börjat integrera invandrare på ett helt annat sätt än tidigare. Det och inte fjanteriet med visatationszoner har förbättrat väldigt mycket. Vi borde lära oss från dem.
Kommentera