Café

49238 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #2715730

Sv: Zon för politiska diskussioner
Bad_Brett: Jag förstår att du gärna vill framhålla det, trots att motsvarande folk på högersidan är exceptionellt mycket grövre.

Jag hade förväntat mig att om Anna Lind och Olof Palme varit höger, så skulle du använda det som bevis för att vänstern minsann också begår politiskt motiverade mord.

Det är enkelt att konstatera att i Sverige så är det två grupperingar som anses farliga. Islamister och högerextrema där framförallt de högerextrema står för mest våldskapital. Så har det sett ut väldigt väldigt länge i Sverige enligt SÄPO.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Zon för politiska diskussioner
J F K: Återigen förvanskar du sanningen. Din retorik börjar bli väldigt ohederlig.

- Du har hävdat att det inte har skett någon grov ökning av våldsdåd per capita i Sverige. I detta fall hänvisar du till totalen och ignorerar det faktum att skjutvapenvåldet har ökat exponentiellt.

- I detta fall väljer du istället att enbart fokusera på masskjutningar, men nämner inte hur vänstern har bränt ner och vandaliserat halva städer, och hur högt uppsatta demokrater har eldat på upploppen.

x.com/Motabhai012/status/1812381536693711132

När det gäller masskjutningar är transpersoner kraftigt överrepresenterade, vilket stärker bilden av att det (ofta) är en psykisk sjukdom och bör behandlas som en sådan.
Kommentera

Sv: Zon för politiska diskussioner
J F K: ” Det är enkelt att konstatera att i Sverige så är det två grupperingar som anses farliga. Islamister och högerextrema där framförallt de högerextrema står för mest våldskapital. Så har det sett ut väldigt väldigt länge i Sverige enligt SÄPO.”

Nja, enligt SÄPO själva: ”De tre huvudsakliga extremistmiljöerna i Sverige är för närvarande de våldsbejakande islamistiska, högerextremistiska och vänsterextremistiska miljöerna.”

Av en ren tillfällighet råkade du glömma vänsterextremism. Det är också en farlig grupp.
Kommentera