Café

49238 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #2715896

Sv: Zon för politiska diskussioner
Tarasov: Jag tittar på i princip varenda tal Biden, Harris, AOC, Trump mfl håller. Då blir det ganska lätt att bedöma huruvida medias sammanfattningar är korrekta. När det gäller Trump lyckades media länge klippa och klistra för att få honom att framstå som en rabiat och rasistisk narcissistist, men jag gissar att de flesta som fortfarande har den bilden aldrig har sett ett Trump-tal i sin helhet.

Och de som har följt Kamala och AOC över tid vet att våldsromantiken inte är något är något som behöver klippas ihop, de har varit extremt öppna med sitt stöd för terroristgrupper som BLM.

Men ja, generellt håller jag med om att man inte ska bilda sig uppfattningar baserat på ihopklippningar, då detta är hela anledningen till varför folk ogillar Trump, fick för sig att det fanns en "järnrörsskandal" samt att Derek Chauvin skulle ha gjort något som helst fel vid gripandet av George Floyd. Frågan jag ställer mig är om folk faktiskt är intresserade av sanningen, eller om det är aktivismen i sig som lockar. För sanningen finns ju tillgänglig för alla nuförtiden, det är bara att titta på det oklippta och okommenterade materialet och bilda sig en egen uppfattning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Zon för politiska diskussioner
För den som inte har koll, vill jag göra er uppmärksamma på Bad Bretts senaste idol, Derek Chauvin, som är en dömd mördare.
Kommentera

Sv: Zon för politiska diskussioner
Bad_Brett: finns väl viktigare saker att göra än att lyssna på ett helt tal med Donald Trump!? För mig räcker det att han tillsammans med sina konservativa domare gjort det enklare att förbjuda abort!! STOPP MIN KROPP!! Det är kvinnan som bestämmer inte nån jävla kristen ultra höger!!
Kommentera

Sv: Zon för politiska diskussioner
Bad_Brett:
Tillägg: Då förstår jag heller inte varför du inte presenterade sådana klipp istället. Då kan man inte tolka det på annat sätt än att du valde att vara aktivist.

Sen väljer du att generalisera igen. Man kan exv stötta BLM utan att vara våldsbejakande. I en rörelse som är så löst sammansatt finns det många olika ståndpunkter. Det måste du ju vara medveten om när du nu följer och läser så mkt.
Kommentera

Sv: Zon för politiska diskussioner
Bad_Brett:
Absolut håller med om skeenden förenklas från båda håll.
Kommentera