Café

49238 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #2716019

Sv: Zon för politiska diskussioner
Peja: Jag har alltid varit en stor försvarare av abort, men det här med att "kvinnors demokratiska rättigheter" har blivit synonymt med att få göra vad man vill med sin avkomma är riktigt sjukt (sedan är det skrämmande få som begriper varför Roe v. Wade ogiltigförklarades av SCOTUS, men det är en annan historia). Nåväl, här är ett exempel på hur sjukt det har blivit:

dupontclinic.com/abortion-from-25-31-weeks-6-days/#

Vi pratar om att avrätta 31 veckor (> 7 månader) gamla foster. Nuförtiden kan barn överleva efter 5 månader i livmodern. Att avrätta spädbarn blir inte mindre barbariskt bara för att det görs inuti livmodern. Jag skulle vilja se dessa stollar som skriker om kvinnors rättigheter gå fram och vrida nacken av 7 månader gamla foster. Som referens postar jag en bild hur ett spädbarn ser ut efter 31 veckor i livmodern. Den som tycker att det är en självklar demokratisk rättighet att få avrätta denna bebis, bör vara beredd att göra det med sin egna händer, annars är det ett massivt hyckleri.
Uppladdat:

450x300-31.jpg31.jpg

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Zon för politiska diskussioner
Bad_Brett: Som vanligt ska du överdriva och fokusera enbart på det mest extrema och försöker framhäva det som normaliserat. Som kartan i länken visar gäller det bara i några få stater.

Men jag håller med om att vecka 31 är långt över gränsen när det borde vara tillåtet.
Kommentera