Café

49208 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #2716703

Sv: Zon för politiska diskussioner
Tarasov: Varför är inte den förvirrade ynglingen
som tjuvlånat sin pappas bössa (läs: galningen) men som är helt utan form av påverkan från någon annan yttre kraft ett alternativ?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Zon för politiska diskussioner
Rip Kirby: Det är ett alternativ, men då är Secret Service helt inkompetenta. De förbereder i VECKOR, ibland MÅNADER inför dessa kampanjmöten. De utgår ifrån den platsen där talaren kommer stå, och gör sedan en 360-analys för att säkra upp alla potentiella platser där en krypskytt potentiellt kan ha en fri skottlinje. Att de skulle missa den mest uppenbara platsen finns inte på kartan, såvida de inte är helt inkompetenta (och då kan man undra varför en av världens mest hatade män blir tilldelad det sämsta de har att tillgå...).

Om du hade fått en MÅNAD på dig att kartlägga alla högt belägna platser där en prickskytt skulle kunna få en fri skottlinje mot Trump, tror du att du hade missat det mest uppenbara taket av alla? Ärlig fråga. Och då gissar jag att du inte är en expert inom området.

Och som sagt, även om de av någon anledning hade missat att säkra upp taket, varför evakuerades inte Trump direkt när de fick in rapporterna, flera minuter tidigare? Varför lät prickskyttarna, som uppenbarligen hade korn på honom, skjuta åtta skott innan de besvarade elden?

Något stämmer inte och det lämnar onekligen en besk smak i munnen.

Ett tredje alternativ är att en förvirrad yngling tjuvlånade pappas bössa, att Secret Service fick nys om det, men fick order om att låta det hända, dvs inte öppna eld innan gärningsmannen hade öppnat eld, exempelvis med motiveringen "Det kan vara en av våra egna" eller "Det kan vara en unge som leker på taket" eller liknande.

Har sett att det har spridits en del fejkartiklar om detta i sociala medier, men det skulle åtminstone förklara till viss del varför man inte agerade.
Uppladdat:

450x300-crooks.pngcrooks.png

Kommentera

Sv: Zon för politiska diskussioner
Rip Kirby:
Det passar inte narrativet kanske
Kommentera