Café

49208 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #2716715

Sv: Zon för politiska diskussioner
Tarasov: "Förstår heller inte varför man väljer en 20 åring skytt utan militär erfarenhet då, med tanke på hur ”proffsigt” allt annat då skulle var skött"

Nej, jag har insett att du inte förstår det. Gissar att du inte heller förstår varför man låter 12-åringar smuggla knark och vapen i utbyte mot en Playstation 5 istället för att låta de mer rutinerade knarklangarna göra det.

Det är ju såklart väldigt angenämt att låta en knäpp enstöring, som dessutom vill bli skjuten själv, utföra ett sådant här dåd. Inte vidare intelligent att sätta dit en Chris Kyle-typ, och även om man nu skulle vilja göra det, så skulle de knappast ställa upp, med tanke på att de garanterat skulle bli skjutna själva för att undanröja bevisen (samt att militären ÄLSKAR Trump).

Och precis som hos gängkriminella, sker detta i väldigt många led. Jag menar inte att att Joe Biden har ringt upp Crooks och sagt "Hörru, skulle du kunna göra mig en tjänst?". Däremot känns det inte omöjligt att det finns personer inom FBI eller Secret Service som känner någon som känner någon som känner någon som kände Crooks, och sade "Du kommer gå till historien som den som stoppade 2020-talets Hitler".

Det bästa, är som vanligt att lägga korten på bordet, och vara öppen med vad som gick fel. Hittills har i princip samtliga förklaringar Secret Service kommit med visat sig vara lögner.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Zon för politiska diskussioner
Bad_Brett:
Du tänker att Crille P fick en vodka för att knäppa Palme?
Kommentera

Sv: Zon för politiska diskussioner
Bad_Brett:
Jodå det förstår jag men du verkar inte kunna ta in att man faktiskt har rationella argument för sin sak. Rätt så ofta förminskar du din motståndare genom dumförklara vederbörande istället för att lägga fram vettiga argument och låta dem tala. Trist trodde bättre om dig särskilt då du ofta tar på dig en offerkofta.
Kommentera