Café

49208 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #2716783

Sv: Zon för politiska diskussioner
Bad_Brett: Fast det där är rent skitsnack. Snarare är det fullt av lögner. USA statsskuld ökat extremt mycket under puckot.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Zon för politiska diskussioner
J F K: Du godkänner inte Associated Press alltså?

Sedan undrar jag varför USA:s statsskuld är en sådan hjärtefråga för dig. Var är det som framkallar ett sådant intensivt hat?

Jag menar, jag kritiserade Obama för hans drönarattacker, jag ogillade Bush invasion av Irak, jag ogillar Biden för att han är senildement etc., men jag har aldrig varit i närheten av att känna ett sådant skoningslöst hat gentemot en politiker, framförallt inte någon som i grund och botten är en pacifist som mest vill fokusera på ekonomin.

Därför är jag nyfiken hur hatet kan vara så starkt. Jag köper inte att det handlar om stadsskuld, det måste vara någonting annat som ligger och gnager. Och det började långt innan han blev president skall tilläggas.

Det känns enormt märkligt att känna ett sådant förakt mot Trump att man hellre ser en dement krigspitt som president. Samtidigt är det ytterst sällan någon uttalar sig negativt om Trudeau, som här och nu driver antidemokratiska frågor:

nypost.com/2024/05/18/opinion/canadas-moving-to-end-free-speech-with-new-bill/

Det är väldigt, väldigt märkligt alltihop.
Kommentera

Sv: Zon för politiska diskussioner
J F K: Vilkas statsskuld ökade inte under covid?
Kommentera