Café

49208 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #2716926

Sv: Zon för politiska diskussioner
Peja: Grejen är att det är väldigt enkelt att skapa en highlight reel med Trump. Han pratar i 90 minuter, men media snappar alltid upp de få tillfällen han säger någonting otrevligt. Då de flesta svenskar är för lata för att följa Trumps tal, så blir den sidan det enda man ser.

Men utöver det, så är det väldigt befriande med någon som vågar ge igen. Vänstern har i årtionden suttit på sin höga häst och skrikit "Nazister! Klimatförnekare! Outbildade bönder! Incels!" till alla som har vågat ifrågasätta ideologin. Timbaktu rappar hur han vill "Dunka Jimmie gul och blå och hissa honom i en flaggstång", och får sedan sitta och mysa i På Spåret. Tror någon på fullaste allvar att en artist skulle kunna sjunga om att misshandla Magdalena Andersson och sedan vara välkommen i På Spåret och andra mysprogram?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Zon för politiska diskussioner
Bad_Brett: Trumps mobbningsfasoner och häckel har nog inte så mycket med höger och vänster att göra. Det har med honom att göra. Han betedde sig ju precis lika illa i debatterna mot andra republikaner under nomineringsvalet 2016.
Kommentera