Café

49208 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #2717082

Sv: Zon för politiska diskussioner
mattias - 74: Om vi är inne på brottslighet. Svenskfödda med två utländska föräldrar har en överrepresentation på 3 gånger jämfört med normalsvensson. Personer med föräldrar helt beroende av socialbidrag har en överrepresentation på 6 gånger. Fattigdom (som drabbar invandrare som har svårt att få jobb) är definitivt drivande, även om det absolut inte är en ursäkt.

Högern har sett till att klyftorna ökat oerhört mycket de senaste åren. Vi är ett av de länderna där antalet miljardärer ökar absolut snabbast...

Utan invandringen skulle vi dock inte haft den ekonomiska utvecklingen vi haft. Billig arbetskraft och personer som inte kostat skjortan som barn gör hela vägen till de är 20 år har hjälpt oss bli rikare.

Det är exceptionellt korkat att bara skylla på invandringen. Problemet är att vi inte ens försökt integrera de som kommit (och det är Inte de, utan deras barn som begår brotten) istället för att bara skylla på dem. I England så är outbildade invandrare mindre arbetslösa än infödda outbildade. De har haft en bättre integration helt enkelt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Zon för politiska diskussioner
J F K: Totalt sett så har faktiskt brottslighet i Sverige minskat sedan 80-talet.
Kommentera