Café

49208 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #2717202


Svarskommentarer

Sv: Zon för politiska diskussioner
Herminator: Tror jag hittade hela klippet nu och finner ingen anledning till varför polisen skjuter henne. Bör spontant klassas som mord. Om etnicitet spelade in är svårt att säga, den där polisen verkar helgalen.

Mer motiverat vara upprörd över detta än Floyd enligt min mening.
Kommentera

Sv: Zon för politiska diskussioner
Herminator: Om du kan länka mig en oklippt och ocensurerad version som visar hela händelseförloppet, så ska du få mitt utlåtande.
Kommentera

Sv: Zon för politiska diskussioner
Herminator: Jag har ingen aning då jag inte har sett någon film över hela förloppet. Men tveksamma polisingripanden sker precis hela tiden (Jag har själv blivit trakasserad av poliser utan giltig anledning). Det bästa hade varit ifall de hade visat hela ingripandet, från samtalet till skjutningen. Men detta verkar väldigt sällsynt av någon anledning.

Finns det _MINSTA_ misstanke från polisens sida om att personen kan vara beväpnad (inklusive skållhett vatten), är förstås en kula i pannan det enda rimliga. Dock omöjligt att avgöra i detta fall då vi enbart får se några sekunder.

Så med tanke på att Kamala eldade på BLM senast, känns det föga förvånade att detta rapporteras ETT DYGN efter att Biden endorsat Kamala.
Kommentera