Café

49238 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #2718439

Sv: Zon för politiska diskussioner
J F K: Eftersom du hänvisar till forskningen, så önskar jag att se en jämförelse med andra europeiska länder. Med tanke på hur vi har blivit ett skräckexempel borde det rimligtvis innebära att vi är ett av de länder som lägger minst pengar på förebyggande insatser och/eller har längst straff.

Eller menar du att vårt förebyggande arbete är bland det bästa i Europa, men att det är mängden brottslingar som gör att statistiken sticker iväg? I sådana fall är lösningen vare sig längre straff, fotboja eller pizzakvällar med polisen, utan då ska gärningsmannen och hela tjocka släkten skickas ut med huvudet före, oavsett om de så är tredje generationens invandrare. Vill man så går det:

cis.org/Arthur/Venezuela-Sending-Violent-Criminals-United-States
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Zon för politiska diskussioner
Bad_Brett: Överrepresentationen i brott för personer födda i Sverige med två utlänska föräldrar är väl ungefär tre gånger. Motsvarande för föräldrar beroende av socialbidrag är sex gånger. Jag tycker i sådana fall att vi också utvisar fattiga.

Venezuela är väl i praktiken en diktatur efter det här valet (och har väl i praktiken varit det rätt länge) och jag tycker vi borde förhålla oss bättre än sådana länder gällande mänskliga rättigheter.

Men, vi får väldigt dåligt betalt för vad vi lägger ned. Det är dock en helt annan diskussion också är viktig.
Kommentera