Café

49238 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #2718448

Sv: Zon för politiska diskussioner
J F K: Tycker det är mer intressant att ta upp ett exemplet från dagens Sverige istället för att prata om Venezuela och diverse tankemodeller som i grund och botten mestadels baseras på ideologi. Det borde inte vara så svårt att besvara frågan?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Zon för politiska diskussioner
Peja: I och med att jag tyckt att medlemskap i våldsbrjakande organisationer såsom gäng och mc-klubbat skulle ge längre straff trodde jag att du var intelligent nog att förstå att den typen skulle ge längre straff.

Du saknar tydligen intelligens.
Kommentera

Sv: Zon för politiska diskussioner
Peja:

Fy fan vilket pinsamt straff, man skäms över att behöva bo i Sverige 2024, den där 15 åringen hade fått långt fängelsestraff i alla länder utom Sverige.

Såg en dokumentär från USA när unga förbrytare låstes in bland tungt kriminella mördare första gången de hamnar i fängelse, de grät och ville hem men de lärde sig något av det den tiden de satt där, borde rimligtvis va samma sak i Sverige.

Jag har alltid varit förespråkare av att man kan sätta 15 åringar bakom galler, det gör dom bara nytta, jag märker i mitt jobb inom skolan vilka som man tror kommer lyckas och vilka som inte kommer göra det, redan i mellanstadiet.

SD lade fram ett förslag om att man skulle kunna sätta 15 åringar i fängelse vid grova brott såsom mord, våldtäkt, grov misshandel m.m

Jag stöder det till 100 %

Inga silkesvantar om du missköter dig, är du 15 år är du så pass gammal att du vet vad som är rätt och fel.
Kommentera