Café

49238 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #2718651

Sv: Zon för politiska diskussioner
J F K: För övrigt är risken för återfall för samma huvudbrott gällande sexualbrottslighet endast 9%, medan det generellt är 27%. Värdelöst vetande, men det går stick i stäv med vad jag alltid trodde.

Ny tror jag oerhört få begår gruppvåldtäkter och extremt få mer än en gång om de blivit inburade för det. Det är inte heller sådana jag nämnt gällande fotboja då jag specifikt nämnde brottslighet där det inte förkom fara för andra.

Men, vi lär väl fortsätta kopiera USA. Till för ett par år sedan hade de tio gånger fler personer i fängelse per capita, medan vi siktar på att bli det värsta landet i EU. Inte har det minskat brottsligheten i USA heller och det lär inte minska den i Sverige.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Zon för politiska diskussioner
J F K: Det är föga förvånande att det är lägre återfallsrisk för gruppvåldtäkter, då gärningsmännen ofta utvisas.

Sedan är det ju ofta ett gäng som "bara hänger på" som kanske inte skulle gå för sig att initiera det själva. Ytterligare en anledning att låsa in ledargestalter över lång tid.

Nu var det Peja som tog upp honom, men Jerzy Sarnecki är ingen expert, utan en aktivist. Han har noll kredabilitet överhuvudet, men används gång på gång som ett propagandaorgan av vänstermedia.
Kommentera