Café

49238 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #2718989

Sv: Zon för politiska diskussioner
mattias - 74: ”Jag vill med detta inlägg säga att jag inte är lika bra att formulera mig som många här inne men det skulle vara otroligt roligt och se alla vänstermuppars reaktion om Trump fick stopp på kriget mellan Ryssland och Ukraina och att han bromsar den illegala invandringen rejält till USA när han tillträder som är hans 2 största vallöften”

Så man är en ”vänstermupp” om man tycker att Trump är en idiot som är farlig för världen?… Du behöver nog se över din politiska åskådning. Den hållningen har nog alla svenska partier utom SD. Men alla andra kanske är ”vänstermuppar”?…

Kriget i Ukraina kommer inte ta slut innan Ukraina är tvungna att ge upp stora landområden. Men klart att Trump kan klappa sig själv på axeln och ta credit för det om det blir verklighet… Han och Putler är ju polare… Det borde räcka för att inse att gubben är galen och farlig…
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Zon för politiska diskussioner
Jugge:
Ryssland har inte särskilt bra historik när det kommer till krig så är lite förvånad över att de hållt ut i mer än två år. Men tror de klappar ihop snart, även om det är svårt att veta.

Är inte helt säker på vänskapen mellan Putin/Trump heller, Trump är inte särskilt förtjust i Kina och de stödjer ryssarna nu.
Kommentera