Café

49238 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #2719571

Sv: Zon för politiska diskussioner
KB: "Sen vet jag inte varför du fortsätter att blanda in vänstern."

För att det är vänstern som håller på att ta över samhället likt en trojansk häst. Blotta tanken på att ha mensskydd på herrtoaletter eller sända program som Drag Race på bästa sändningstid hade varit helt otänkbart för bara 10 år sedan. Att utöver prideveckan ha en pridemånad, och dessutom ha ytterligare prideevenemang är helt jävla sjukt.

Som alltid motiverar man detta med floskler som "rätten att älska vem man vill", "könsdysfori leder till självmord", "vi behöver äta vegetariskt för att rädda planeten till våra barn" etc., men detta är som sagt vara en trojansk häst för krossa kristna värderingar och det kapitalistiska samhället, för att kunna införa socialismen på bred front.

Jag blev pappa nyligen, och blev chockad över hur mycket energi som lades på socialism på BB. De undvek aktivt ord som "mamma" och "pappa", till förmån för formuleringar som "den som föder" och "partner till den som föder". Krävs ingen större analysförmåga för att extrapolera denna "utveckling" och inse var vi kommer vara om 10-20 år; Bilden av kärnfamiljen som mamma-pappa-barn-villa-volvo-hund kommer var utraderad, till förmån för kollektivet, där bostäder och bilar inte längre ägs, och där barnuppfostran i stor utsträckning görs av staten för att minimera effekterna av [påstådda] klasskillnader.

Läser ofta om lesbiska kvinnor som blivit "föräldrar", när det i själva verket är deras partners som har blivit befruktade av en man. Om barnet inte bär på ditt arvsanlag, så är du inte förälder, punkt. Och du har ingen rätt i världen att kalla dig för det, utan du kommer förbli en "styvmamma", "plastmamma", "fostermamma" eller dylikt. Och har du inte XX-kromosomer så kan du aldrig bli en kvinna, punkt. Du kan bara bli ett freak. Och det kristna äktenskapet är, utan undantag, mellan en man och en kvinna.

Det här har varit självklarheter i hundratals år. Det faktum att dessa frågor ens diskuteras borde vara en varningssignal för alla normalt funtade människor. 1984 framstår allt mer och mer som de radikala socialisternas bibel än ett varnande exempel.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Zon för politiska diskussioner
Bad_Brett: Du kan inte på allvar tro att kärnfamiljen ska ersättas av någon sorts kollektiv.
Samhället är mer individualistiskt och egoistiskt än någonsin.

Skriv upp alla dina överdrivna farhågor du har på 1,
5,10 och 20 år. De flesta kommer aldrig inträffa.
Efter det kan du citera Mark Twain.

I've had a lot of worries in my life, most of which never happened.
Kommentera

Sv: Zon för politiska diskussioner
Bad_Brett: Trist att din upplevelse på BB inte motsvarade dina förväntningar. Nu är det ju en handfull år sedan, men när vi fick barn så användes ”mamma” och ”pappa” flitigt av personal. Då bor jag ändå för nuvarande i tokröda Umeå.

Apropå saker som varit självklarheter i hundratals år så är väl just fenomenet föräldraskap utan blodsband just en sån sak? Både ur juridisk mening och kulturellt. Eller är det mest samkönade relationer som du stör dig på i det här fallet?
Kommentera

Sv: Zon för politiska diskussioner
Bad_Brett: De flesta hade varit chockade och lyckliga över att bara bli pappa, men du blir chockad av socialismen på våra BB, hmmm
Kommentera