Café

49238 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #2719776

Sv: Zon för politiska diskussioner
Bad_Brett: Ja, du jag vet inte. Vill som sagt inte ha något att göra med systemet som är på plats i Storbritannien. Kan dock se det extremt problematiska med att hetsa och elda på redan pågående våldsdåd. Fullt möjligt att göra en gränsdragning i de exempel som du lyfter.

>Är det värre att vilja bränna ner flyktingboenden än att riva moskéer?
- Objektivt, ja? Det ena innefattar ju solklart en kriminell handling och potentiellt mord. Särskilt illa då det är en aktuell och pågående händelse.

>Ska det vara förbjudet att föreslå rivning av moskéer som bedriver illegal verksamhet?
- Nej, det tycker jag inte. Är det så?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Zon för politiska diskussioner
KB: Men under BLM-upproren stod politiker som Crazy Nancy Pelosi och Scamala Harris och uppviglade upploppsmakarna till att inte ge sig, på ett betydligt mer explicit sätt än Trump påstås ha gjort. Då kallades det för "mostly peaceful protests" och trots att opportunister tog tillfället i akt för att råna butiker och elda bilar, gjorde media sitt yttersts för att få det att verka som en MLK-manifestation.

Oddsen för att det här kommer användas för att kasta politiska motståndare i finkan är inte speciellt höga. Och även om vänstern sitter i förarsätet just nu, kan det ändras snabbt, så oavsett politisk åskådning bör denns utveckling oroa oss alla.
Kommentera