Café

49238 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #2719844

Sv: Zon för politiska diskussioner
mattias - 74: På X/twitter. Men borde gå att se utan konto också, inte helt säker dock. Kl 02 inatt.

Ska bli intressant att se om Trump fortsätter sin härdsmälta över anklagelserna kring AI-genererade bilder från Harris rally. Kan ha varit det mest panikslagna inlägget jag sett någonsin. Trots att det redan är etablerat att de är verkliga - till och med av flera egna högt profilerade följare till Trump.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Zon för politiska diskussioner
KB: Men bilden (som jag postade tidigare) var ju AI-genererad. Nu är det oklart vem som har skapat den, men den har okritiskt spridits även av "seriösa" aktörer på sociala medier. Klart det är en oroväckande utveckling, oavsett vem som ligger bakom eller vem som drabbas

Propagandan som pågår nu är förmodligen den mest extrema jag någonsin skådat i väst, där en kandidat som inte fick en enda röst i primaries vare sig 2020 eller 2024, och som har varit den mest impopulära vice-presidenten genom alla tider, på ett par veckor målas upp i media som en sensation, när hon inte har ställt upp i en enda intervju eller debatt, och det enda beslut hon fattat ledde till en smärre skandal (Walz medvetna lögner om sina erfarenheter från militären).
Kommentera