Café

49233 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #2721474

Sv: Zon för politiska diskussioner
TIK_TIK: Det är inte egentligen skolans uppgift att uppfostra barnen, men många föräldrar verkar antingen för ointresserade, för trasiga eller för fokuserade på sig själva för att utföra sin viktigaste uppgift efter att ha blivit förälder.

Hur många föräldrar leker ens med sina barn och inte bara släpar barnen till en lekplats för att kunna surfa på telefonen???
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Zon för politiska diskussioner
J F K:

"Det är inte egentligen skolans uppgift att uppfostra barnen "

Jösses vilket skitsnack, " förlåt "

Skolan har som uppgift att göra barnen mer klokare och mognare under deras skolgång, skolan är ingen lekstuga, det är som ett arbete för dom varje dag klockan 0800 när det ringer in och när det ringer ut på eftermiddagen när sista lektionen är klar

Jag som jobbat inom branschen i 25 år vet att det är " mina barn och andras ungar som det heter "

Vad har du fått det ifrån att inte skolan skall uppfostra barnen när föräldrarna jobbar?

Är ju det som är syftet med att gå i skolan att utbildad och kompetent personal skall ta hand om dom så de mår bra när de kommer hem på eftermiddagen när föräldrarna är på jobbet
Kommentera

Sv: Zon för politiska diskussioner
J F K: Tyvärr så är det så. Märks så väl på många elever vilken uppväxt dom haft angående relationen med sina föräldrar. Det jag menar med skolan är att vi måste ha klarare och striktare regler när det gäller vissa saker. En lärare idag får knappt höja rösten till en elev. Många som inte är i skolans värld har ingen aning om hur otrevligt det kan vara.
Kommentera