Café

49272 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #448104

Sv: Bästa raggningsrepliken utsedd
Salle: Då utgår "experterna" från att alla det raggas på alltid vill ha ett fast förhållande? Annars kan ju den repliken verka lite skrämmande.

En kille som snart är färdig plastikkirurg sa till mig för drygt ett halvår sedan att han ville göra en avgjutning av min kropp så han kunde göra alla kvinnokroppar likadana som min. Hade jag varit 17 år, lite småkorkad och dessutom singel hade den kunnat funka, för han är definitivt inte ful och raggningsrepliken var ju i vart fall lite originell. Nu insåg jag att det där hade han nog sagt tidigare och att det troligen hade funkat då, och då tyckte han att vi skulle tävla i IQ-test istället. Nästa dag ringde telefonen strax efter lunch. Det var plastikkirurgen som hade lyckats få tag på mitt telefonnummer. Han tyckte att vi kunde göra det där IQ-testet alternativt åka en runda på inlines eftersom han ändå var utanför mitt hus. Sedan dess har han - utan att lyckas - gjort ett antal nya försök, inklusive med den mindre originella och mer rakt-på-sak-raggningsrepliken "Ska vi gå hem och knulla?".

Det får mig att tro att den bästa raggningsrepliken är ett "nej", även om nejet inte alls är en raggningsreplik utan ett allvarligt menat nej.

Raggningsrepliker är väl egentligen helt överflödiga. Vill man så vill man, och då spelar det mindre roll vad killen säger. Vill man inte så kan han säga vad som helst och man vill ändå inte.
Kommentera