Café

49250 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #459862

Sv: Lite nostalgitripp...
Lumber Jack: Som sagt så såg jag finalen på kabelkanalen och slapp då oljud och annat störomål. Dock var ju kommentarorerna och sändningarna på SVT väl värda att sätta i första rummet. Men sport av den viktiga sorten har sällan gjort sig speciellt bra i efterhand som jag ser det. Här motsäger jag dock mig själv då jag i fotbolls-VM 2002 jobbade en hel dag och lyckades se Sverige-Argentina i inspelat format, med resultatet oröjt.

En till märklig sak var ju att SVT länge vägrade släppa rättigheterna till hockey-VM. Minns att VM -92 som gick i Åbo/Helsingfors också sändes i efterhand av SVT, fast då med ännu större fördröjning.
Inte heller här slapp vi blunders, dock mest på det personliga planet. Här får undertecknad ta på sig hela skammen och springa och ställa sig i hörnet då det efter Mats Sundins mål mot Sovjet i finalen inträder en sån glädjeeufori att tankeverksamheten helt upphör att fungera. I tron att hela världen, inklusive min bästa kompis, har TV3, ringer jag upp denne stackars efterhandstittare (kompisen) och lycklig som ett barn till jul frågar jag om denne börjat fira än......

Jo, vi är kompisar även idag, tro det eller ej. ;)
Kommentera