Café

49250 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #901668

Sv: Radio-tråden
TIKbiff:

Nej Moneybrother är inte så poppis. Det bästa med honom är att han sjunger som Joe Strummer från Clash.

Annars läste jag att Pengabrorsan inte ville bli förknippad med Springsteen. Han tyckte att Springsteen var en bredbent gammal gubbe.

Det enda minne jag har av Springsteen är den första rockvideo jag såg hemma hos Samarithian på hans Beta Max Videoapparat där han saxofonisten gick lös i sin röda suite.

www.na.se/artikel.asp?intId=1202961

""- Bredbent är inget positivt ord för mig. Det är gubbigt. Jag gör musik från mitt hjärta och vill inte att det ska framstå som att jag tar utrymme från någon som är kvinna, eller same eller homosexuell eller någon annan.
- Jag råkar gilla rock och soul från 70-talet och det har bara blivit så. Frågan är om min första singel "Reconsider me" är mindre bredbent. Den här skivan är bra och jag tror det är svårt att hitta någonting annat att haka upp sig på. Det är dags för den backlash jag trodde skulle komma med "Pengabrorsan".
Anders Wendin ser besvärad ut och säger att han satt och tänkte på det här om dagen. Att musikerna, skivbolagspersonalen, agenterna, teknikerna - ja alla han jobbar med - bara är "vita snubbar".""
Kommentera