16657 inlägg · 42 ämnen

Inlägg #1169295

Sv: Allsvenskan
källan: måste säg att jag tyckte att Djugården var det bättre laget iallfall i första Halevlek. Men Djugården får nog inrikta sej på kval eller nedflyttning.

ante08: det är iofs långt kvar ännu, men DIF ser onekligen allt mer ut som en nedflyttningskandidat. De har släppt in överlägset flest mål i serien och gjort minst framåt tillsammans med ÖIS. Bajen är inte på långa vägar på säker mark, men dagens seger var förstås enormt viktig.

Men vad f-n är det som händer i Borås? Gefle helt utspelade i första halvlek, men har i andra halvek kontrakt Elfsborg sönder och samman och leder nu med 3-1. Där gick veckans Topptips åt fanders. Fast iofs verkar det bli fel resultat även i Helsingborg-ÖSK och HBK-KFF också... och precis när jag skriver detta blir det 2-3 med tre minuter kvar, ska Elfsborg kunna kvittera?