Fotboll

16657 inlägg · 42 ämnen

Inlägg #1169308

Sv: Allsvenskan
ante08: det är iofs långt kvar ännu, men DIF ser onekligen allt mer ut som en nedflyttningskandidat. De har släppt in överlägset flest mål i serien och gjort minst framåt tillsammans med ÖIS. Bajen är inte på långa vägar på säker mark, men dagens seger var förstås enormt viktig.

Men vad f-n är det som händer i Borås? Gefle helt utspelade i första halvlek, men har i andra halvek kontrakt Elfsborg sönder och samman och leder nu med 3-1. Där gick veckans Topptips åt fanders. Fast iofs verkar det bli fel resultat även i Helsingborg-ÖSK och HBK-KFF också... och precis när jag skriver detta blir det 2-3 med tre minuter kvar, ska Elfsborg kunna kvittera?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allsvenskan
LL: och sen tror jag att DIF problem stavas Jeglertz få dom bort honom tror jag Djugården skulle börja spela lite bättre. Jag fattar engligen inte varför dom anställde han som trännare. Det är ju som sagt väldigt svårt för en trännare att lyckas i två klubbar på raken så det var väl nästan upplagt att Jeglertz skulle mislyckas.
Kommentera

Sv: Allsvenskan
LL: skulle då inte bli förvånad Elfsborg kvitterar ändå. Och sen tror jag att HIF är på väg mot en formsvacka nu efter hårt matchande och sen har dom ju Henke skadad också. Nä det ska bli intressant att följa guldstriden i år känns som att Elfsborg har en bra chans trots att man ligger under idag. Tror att Gnaget kan också vara med att utmana om Guldet. Blåvitt vet jag inte vars jag har just nu dom vann ju som sagt Ögryte idag men jag tycker dom har varit väldigt ojämna på slutet måste jag säg.
Kommentera

Sv: Allsvenskan
Bra dag för Blåvitt idag. Gefle, Halmstad och Örebro ser ut att vinna!
Kommentera