Frölunda HC

60388 inlägg · 3399 ämnen

Inlägg #1773408

Sv: Säsongen 16-17
Yoda Marklund: kollade just (3ggr för att vara säker) på sekvensen med Adam P där frölundabacken täcker ut Adam med klubban längs isen och han är inte när honom så ingen 2:a där och 2+2:an är således korrekt. Kolla på SHL live. Kollade även på Lasus 2:a och den är ju extremt petig inte undra på att Rosseli blev sne och oavsett så skall det ju inte gynna motståndarna om man säger nåt till domaren(skriv om regeln). Så ser en som inte e blind på det!!!

Mike.F
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Säsongen 16-17
Mike.F:

jag har tittat på situationerna igen och vidhåller allt det jag skrev.

Jimmies förseelse tycker jag är värd 2 minuter.

Lasus tvåa är tämligen solklar då han inte gör någon ansats att undvika en kollision med Ortio, som inte söker situationen genom att ställa sig ivägen som en del målvakter gör ibland. Målvakten är ej tacklingsbar. Vad planstormaren säger till domarn vet jag inte. Lasu hoppar även på Lindholm efter avblåsning och Lindholm skadas och kan ej spela klart matchen. Det tycker jag däremot ser ut som en olyckshändelse även om Lasu går onödigt hårt åt Pär där efter avblåsning.

Linus Lindströms friläge är inte med i klippet, men där kände jag live att det var en solklar utvisning.

Vad Adam Ps inbrytning så syns det tydligt att klubban/handsken tar på benskydd/skridsko. Du ser själv att er backs klubba studsar tillbaka vid impact. Spela upp klippet bild för bild så ser du att klubban plötsligt studsar tillbaka efter att hans hand/klubba stöter mot Adam så då får ett felskär och tappar balansen. Det är såklart en tripping på er spelare.

Ibland tycker man olika. Nog får du tycka att 8 min på er och 49 på oss speglar händelserna ute på isen. Min åsikt är att det är en korrupt bedömning, och mycket riktigt så vet Roger vilka trådar han ska dra i för att få igång Bert.
Kommentera